Go where the sun shines go to 

SUNLUX

Infrarode straling klinkt u misschien wat eng of kunstmatig in de oren. Dat hoeft echter niet: IR straling komt overal om ons heen voor en is niet schadelijk. Zelfs u zendt infrarood straling uit. U kunt infrarood straling niet zien, het is alleen waar te nemen als warmte. En die warmte is goed te gebruiken in sauna´s.

Infrarood sauna´s zijn er natuurlijk al lang. Sinds jaar en dag worden deze sauna´s verwarmd met behulp van een soort lamp, met een technische term pijpstraler genoemd. De Newtrend infrarood sauna´s hebben echter een nieuwe techniek: de zogenaamde paneelstralers. Met deze vernieuwende technologie onderscheiden de Newtrend sauna´s zich van alle concurrenten. Op dit moment zijn bijna alle Newtrend sauna´s voorzien van paneelstralers. Waarom we deze stralers gebruiken moge duidelijk zijn: we willen alleen het beste voor u.

De paneelstralers vullen de sauna beter met straling omdat ze een breder gamma van stralen geven. Dit heet wide far infrared rays. Groot voordeel is dat de panelen niet alleen lange golf stralen uitzenden maar ook midden- en korte golf.

Door de verspreiding komt de warmte van alle kanten, een groot voordeel ten opzichte van de enkele pijpstraler. En onze nieuwe stralers zijn uiterst efficiënt. Dat heeft voor u als gebruiker het grote voordeel dat er minder stroom nodig is en u dus per saunabezoek bespaart op uw energiekosten in vergelijking met een ouderwetse sauna.

 

 

 

 

b.heisiingborg_378x480