Go where the sun shines go to 

SUNLUX

2 weken € 60,00  suncar_infra1
3 weken € 75,00
6 weken € 140,00
Verlenging per week € 22,00
Productomschrijving:

De SunCar InfraRed van Alisun is een trendy kwaliteitsproduct. Een compacte, opvouwbare ‘full-body’ zonnehemel, ontworpen met oog voor design en alle aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en gemak.Met de SunCar InfraRed kun je niet alleen zonnen, maar ook extra relaxen en genieten van de comfortabele warmte van het infrarood licht. Ontspanning door middel van infrarood is veilig en geschikt voor jong en oud. Het is vooral populair geworden door de toepassing in professionele sauna’s en wellnesscentra.

De infrarood stralingswarmte dringt diep in de huid door en stimuleert zo de stofwisseling en de bloedcirculatie van de huid en spieren. Dit zorgt voor een grotere aanvoer van zuurstof, hogere verbranding van calorieën en snellere afvoer van afvalstoffen. Zo wordt je huid schoner en zachter en worden je spieren soepel en ontspannen.

De infrarood stralingswarmte wordt bovendien veel gebruikt voor verlichting van spierpijn en andere klachten. Na een infrarood sessie voel je je ontspannen en weer helemaal fit. Het is daardoor een goed middel tegen dagelijkse stress en vermoeidheid.

 

De SunCar is voorzien van 4 krachtige, professionele hogedruk bruiningslampen en 2 x 1000 Watt infrarood lampen. In combinatie met de speciaal gevormde reflector zorgen deze voor een optimale bruiningswerking, waarbij een extra groot bruiningsveld van 190 x 70 centimeter wordt verkregen.

De bruiningsoutput wordt versterkt door de geïntegreerde ventilator die zorgt voor een perfecte koeling van de lampen.In veel slaapkamers is de ruimte naast het bed te beperkt voor andere compacte zonnehemels.

Vandaar dat de SunCar een handige, extra gebruiksstand heeft. Hierdoor is de SunCar zelfs in een hele kleine ruimte naast het bed nog te gebruiken.

Het handige EasyLift ® statief zorgt er bovendien voor dat de SunCar binnen 15 seconden gebruiksklaar is!

suncar_infra

Samenvatting voordelen SunCar

Unieke extra gebruiksstandGebruiksklaar binnen 15 secondenCompact en handig op te bergenGebruiksvriendelijkOptimale bruining door groot bruiningsveldEen groot aantal ingebouwde veiligheden