Go where the sun shines go to 

SUNLUX

Overal en altijd is er wel iets te lezen, te zien of te horen over gezondheid en de mogelijke problemen daarmee. Helaas is dat meestal niet positief. We eten te veel en te vet, we bewegen te weinig, we worden te dik en te zwaar. Mede hierdoor komen bepaalde ziektes tegenwoordig vaker voor. Diabetes, bijvoorbeeld, is een ziekte waar nu meer mensen aan lijden dan vroeger. De lijst is echter langer: hart- en vaatziektes, gewrichtsaandoeningen zoals reuma, artrose en spierziektes.

Regelmatig saunabezoek heeft veel voordelen voor uw gezondheid, met name als u last heeft van de genoemde ziektes. Maar ook als het gaat over overgewicht, last van stijve spieren, spierpijn of vermoeidheid: na een half uurtje sauna voelt u zich stukken beter. stethoscope

Door fysiotherapeuten wordt infrarood behandeling voornamelijk toegepast bij spierpijn en aandoeningen van de gewrichten, omdat infrarode straling warmte ontwikkelt in het lichaam die verlichting kan geven bij pijn. Die behandeling kunt u volgen door gebruik te maken van een Newtrend infrarood sauna.

Het hebben van een bepaalde ziekte is niet fijn. U heeft er baat bij als u de symptomen en de pijn kan verlichten. Dat kan dus prima in een IR sauna. U zult direct merken dat het werkt. En bovenal zult u ervaren dat het ontspannend werkt. U komt echt tot rust! Rust die belangrijk is voor hoe u zich voelt. U slaat dus twee vliegen in een klap: u voelt zich lichamelijk beter en u komt heerlijk ontspannen uit de sauna.